NÄR BARA DET BÄSTA ÄR BRA NOG

Vi på MrCAP är specialiserade på att optimera värdet på din motorcykel/bil, både genom exteriör och interiör behandling. Du kan alltid räkna med en hög servicenivå, ett djupt engagemang och ett äkta hantverk hos oss på MrCAP.

Som medlem i BMW MC-Klubben Sverige erhåller du en rabatt om 10% på MrCAP’s totala serviceprogram och våra underhållsprodukter.


10% RABATT PÅ ALLA MrCAP'S BEHANDLINGAR

När du aktiverar koden tas du vidare till vårt bokningsflöde där du kan boka valfri behandling till rabatterat pris. OBS! För att få pris på behandling för din motorcykel - vänligen kontakta din lokala anläggning. 


BOKA BEHANDLING FÖR DIN MC

Varje förare vill självklart köra en snygg och välskött motorcykel som minskar så lite som möjligt i värde. Det är vad vi levererar. Vänligen kontakta din lokala anläggning för förslag på behandling och prisuppgift för just dig och din motorcykel. 

Kontakta din lokala anläggning

FAQ - Vanliga frågor & svar

Måste jag ha någon speciell motorcykel/bil för att ta del av rabatten?

Nej, som medlem i BMW MC-Klubben får du ta del av erbjudandet. 

Hur går betalningen till?

När du bokar din behandling online kan du välja att betala direkt, via faktura eller på dn lokala anläggning när behandlingen utförts.  OBS! För att få pris på behandling för din motorcykel måste du kontakta din lokala anläggning. 

Aktivera 10% rabatt!