MrCAP I SAMARBETE MED GARANTIPARTNER

Vi på MrCAP är specialiserade på att optimera värdet på din bil, både genom exteriör och interiör behandling. Du kan alltid räkna med en hög servicenivå, ett djupt engagemang och ett äkta hantverk hos oss på MrCAP.

Som kund hos Garantipartner får du ta del av ett attraktivt erbjudande som ger ett heltäckande skydd för att minimera slitage och undvika värdeminskning på din bil.

Aktivera erbjudande

  

fu 1.jpg

ETT HELTÄCKANDE SKYDD 

Erbjudande värde 790: - 

Genom att lackskydda bilen motverkar du att lacken påverkas negativt av vinterns påfrestningar. MrCAPs egenutvecklade lackskydd FormulaU är testat och framtaget i Sverige, efter våra väderförhållanden. Det kan därmed säkerställa maximalt skydd, hållbarhet och glans i vår svenska trafikmiljö. Nu får du nu en fri GlassShield när du bokar en FormulaU lackskyddsbehandling. På så sätt får även din vindruta ett långtidsverkande skydd som fungerar extremt smuts- och vattenavvisande. GlassShield ger bättre sikt och ökad trafiksäkerhet samtidigt som den reducerar behovet av torkblad, spolarvätska och att använda vindrutetorkarna vid körning. Det blir också enklare att avlägsna frost, snö och is från rutan.

  


Denna kampanj är inte gilitg