GRATTIS TILL DIN NYA TESLA!

Vi på MrCAP är specialiserade på att optimera värdet på din bil, både genom exteriör och interiör behandling. Du kan alltid räkna med en hög servicenivå, ett djupt engagemang och ett äkta hantverk hos oss på MrCAP.

För att ge din nya Tesla ett hållbart skydd mot trafikmiljöns påfrestningar och för att bevara den härliga nybilskänslan kan du här ta del av ett förmånligt erbjudande hos MrCAP värde 790kr.  


  

fu 1.jpg

Erbjudande värde 790: - 

Genom att lackskydda bilen motverkar du att lacken påverkas negativt av trafikmiljöns påfrestningar. MrCAPs egenutvecklade lackskydd FormulaU är testat och framtaget i Sverige, efter våra väderförhållanden. Det kan därmed säkerställa maximalt skydd, hållbarhet och glans i vår svenska trafikmiljö. Nu får du nu en fri GlassShield när du bokar en FormulaU lackskyddsbehandling. På så sätt får även din vindruta ett långtidsverkande skydd som fungerar extremt smuts- och vattenavvisande. GlassShield ger bättre sikt och ökad trafiksäkerhet samtidigt som den reducerar behovet av torkblad, spolarvätska och att använda vindrutetorkarna vid körning. Det blir också enklare att avlägsna insektsrester och fågelspillning från rutan.